Halkbank uygun faizli kredi.

Halkbank Hızlı Kredi Paketi

Halkbank tarafından açıklanan hızlı kredi kampanyası ile alakalı olarak ayrıntılı bilgiler merak edilerek araştırılıyor. Hızlı kredi olarak anılan kredi paketi esasında bir tür ihtiyaç kredisi olarak da biliniyor. İhtiyaç kredisinde en büyük farkı ise bu kredinin anında ihtiyaç duyulduğunda hızlı bir şekilde çekilebilmesi oluyor. Müşterilerin hızlı kredi başvuruları aynı hızla tanıtlanarak cevap veriliyor. Kredisi onay alan kişiler aynı gün içerisinde, çok da fazla geçmeden kredi miktarını hesaplarına aktarabiliyorlar.

Halkbank’ın hızlı kredi kampanyasının miktarları da merak ediliyor. Bu kredi ihtiyaç kredisi paketinin içerisinde olduğu için kurallar aynı şekilde uygulanıyor. Müşteriler maksimum 36 aya kadar vade  seçeneği ile hızlı kredi kullanabiliyorlar. Ancak kredi miktarına göre bu kredinin miktarı da değişebiliyor. 50 Bin Türk lirasına kadar olan krediler 36 ay vade seçeneği ile 50 Bin Türk lirası ile 100 Bin Türk lirası arasında kullanılan krediler 24 ay vade ile ve 100 Bin Türk lirası üzeri krediler ise 12 aya kadar vade seçeneği ile çekilebiliyor.

Halkbank’ın hızlı kredi kampanyası dahilinde müşterilere uyguladığı aylık faiz oranı da duyuruldu. Buna göre müşteriler hızlı kredi çekmeleri durumunda kredileri aylık %1,89 faiz oranı ile hesaplanıyor. Diğer bankalara göre daha makul bir faiz oranı ile kredi veren Halkbank bu açıdan da müşterilere daha fazla avantaj sağlayabiliyor. Kamu bankası olmanın fırsatını kullanan Halkbank hızlı kredi kampanyası Kapsamında vermiş olduğu kredide düşük faiz politikası uyguluyor.

70 Bin TL Hızlı Kredi Maliyet Tablosu!

Halkbank tarafından hızlı kredi maliyet tablosu açıklandı. 24 ay vade seçeneği ile 70.000 TL hızlı kredinin aylık  %1,89 faiz ile kullandırıldığı bildirilirken kredi taksit tutarının ise 3.854 Türk lirası olduğu açıklandı. 70 Bin TL hızlı kredi kullanan müşteriler bankaya 2 yıllık vade sonuna kadar toplamda 92.512 Türk lirası ödeme yapıyorlar.