2010 bodrum tatilinde hangi kredi kartı kullanılır.

Türkiye’nin gözde tatil beldelerinden çeşme’de hangi kredi kartlarının kullanılmasının avantajlı olacağına dair yazımızı burada sizlerle paylaşmıştık. Bugünkü yazımızda bir başka yerli turist için gözde tatil beldesi olan bodrum’a özel avantajlar sunan kredi kartlarından bahsetmek istiyoruz.
ideal tatil anlayışı kişiye göre farklılık gösterir, ancak asıl amacın bir sene içinde sadece birkaç hafta ile sınırlı olan bu imkandan en yüksek keyfi alarak faydalanmak olduğu söylenebilir.
Bir önceki yazımızda bahsettiğimiz ve birazdan bahsedeceğimiz bu tür avantajlar, tüketicilere büyük tasarruflar sağlayacaktır, zira bankalar kampanyaları tasarlarken buna özen gösterir. Ancak kredi kartı programları tarafından sunulan bu küçük avantajları bilerek, kart kullanım tercihini ona göre belirlemek türk tüketicisinde oluşturmaya çalıştığımız “bilinçli finansman tercihleri” hedefimiz içinde bulunuyor.
Gelelim 2010 yazında bodrum belediyesi sınırları içerisinde tatil yapacak kart sahipleri için avantajlar sunan kredi kartlarına.
İlk olarak Yapı Kredi adios kredi kartlarından bahsedebiliriz. Öncelikle bodrum’dan bağımsız olarak bilmenizde fayda olacak bir bilgi vermek istiyoruz. Adios card sahipleri için yaz boyunca izmir, dalaman, antalya ve bodrum havalimanlarında bedava shuttle transfer imkanı sunuluyor. Ücretsiz shuttle kampanyasından faydalanmak için uçak biletlerinin Yapı Kredi seyahat hattı’ndan alınması gerekiyor. Yapı Kredi seyahat hattı fiyat açısından bakıldığında uçak bileti satan diğer seyahat acentalarından daha ucuz veya pahalı değil. Ama uçak biletine para verecekseniz, bu şekilde hem Adios’un taksit avantajından yararlanıp, hem de Çeşme, bodrum gibi havaalanlarından şehir merkezine uzak olması nedeniyle ulaşmanın pahalı olduğu beldelerde ücretsiz shuttle hizmetinden yararlanabilirsiniz.
Çeşme’de olduğu gibi bodrum’da da adios card’ı belli mekanlarda Bagno, balıkçı sait, casita beach, divan palmira, maki beach, maki otel, the marmara beach, yu otel kullanan tüketicilere özel pos üzerinden yüzde 10 indirim fırsatından yararlanma imkanı tanınıyor. Kampanya şartlarına bakarsak; kampanyadan kazanılan indirim tutarları otomatik olarak bir sonraki ayın 2. cuma günü kart sahiplerinin hesap özetlerine yansıtılıyor. Doğal olarak, puan harcamaları ve nakit çekim işlemleri kampanya kapsamına dahil değil. Kampanya kapsamında aynı ay içinde kazanabilecek indirim de üst limit 250 TL olarak belirlenmiş. Bu üst limiit bazılarınızı biraz rahatsız edebilir, ancak birazdan bahsedeceğimiz kampanyanınkinden daha iyi bir üst limit olduğunu belirtmek isteriz.