Kredi kartıyla taksitli vergi borcu ödeme kampanyaları.

2011 vergi ve prim affına başvuru süresinin 1 ay daha uzatılacağını sizlere duyurmuştuk. Normalde 2 mayıs’ta biten borç yapılandırma süresi 31 mayıs 2011 tarihine kadar uzatılmıştı. Başvuru süresinin uzatılmasıyla beraber bankalar vergi borcunu kredi kartıyla ödemek isteyenler için taksit kampanyalarını duyurmaya başladılar. İşte bazı bankaların kredi kartıyla vergi borcu ödeme kampanyaları.
Yapı Kredi Worldcard vergi borcu taksit kampanyası
Yapı Kredi, Worldcard sahiplerine vergi borçlarını 18 aya kadar, iki ayda bir ödeme imkanıyla yapılandırma şansı sunuyor.
Vergi borçlarınız ile ilgili yapılandırma işlem bittikten vergi borçlarınızı tek çekim ile veya 18 taksiye kadar ödeyebilirsiniz. Standart uygulama olan iki ayda bir ödeme imkanından yararlanmak için taksitli ödemeyi seçmeniz yeterli.
Kampanyadan tüm Yapı Kredi kartları yararlanabiliyor ancak anadolubank, TEB ve vakıfbank worldcard’lar kampanyaya dahil değil.
Finansbank Cardfinans vergi borcu taksit kampanyası.
6111 sayılı yasa kapsamında vergi borcu ödemelerini Finansbank kredi kartları ile finansbank şubelerinden gerçekleştirilen müşteriler iki ayda bir geri ödeme ve 18 aya kadar taksit imkanından faydalanabilecek.
son başvuru tarihi 31 mayıs 2011
Garanti bonus vergi borcu taksit kampanyası
Garanti bankası, Bonus sahiplerine vergi borçlarını 18 aya kadar, iki ayda bir ödeme imkanıyla yapılandırma şansı sunuyor.
Vergi yapılandırılmasını takiben vergi borçlarınızı bonus card’ınızla 18 taksite kadar ödeyebilirsiniz. Standart uygulama olan iki ayda bir ödeme imkanından yararlanmak için taksitli ödemeyi seçmeniz yeterli. Tüm garanti bonus card’lar Money visa, Flexi, Shop&Miles mastercard, bonus business, Shop&miles business, Filo card ve corporate card kampanyasından yararlanabiliyor. American express, Shop&Miles american express ve bonus platinum kartları ise kampanyaya dahil değil.