Garanti bankası ramazan kampanyaları.

Bu kampanyanın aynısından bir de bonus üyesi marketlerden özdilek için tasarlanmışı var. Bu kampanyada ise 21 temmuz 14 eylül 2011 tarihleri arasında bonus ile özdilek’te 4 adet 75 TL ve üzeri market harcamalarını 40 TL bonus hediye ediliyor. Ayrıca özdilek’te bonus’a özel 100 TL ve üzeri harcamalara elektronikte 10 taksit, giyim harcamalarında ise 8 taksit fırsatı veriliyor.
Garanti bankası kredi kartları ramazan kampanyalarının detaylarına gelirsek, kampanya 28 temmuz 31 ağustos 2011 tarihleri arasında farklı günlerde ve tek seferde yapılan 75 TL ve üzeri peşin gıda alışverişlerinde geçerli.
Kampanya dahil kredi kartları, garanti bonus, deniz bonus, teb bonus, şeker bonus, ING Bonus, Eurobank tekfen bonus, Türkiye finans happy card ve Money visa olarak gözüküyor. İşlem türü olarak ise Yapı Kredi Worldcard kampanyasında olduğu gibi kampanyaya sadece tek ödemeli alışveriş işlemleri dahil.
Kampanya istisnalar ise kart olarak ticari kartlar, Shop&Miles, Amex, Altınbonus ve ParaCard. İşlem cinsinden istisnalar ise taksitli işlemler, ekspress limit ve mail order işlemleri, ödül kullanımları, iade ve iptal işlemler kampanyaya dahil değil.
Her kart kampanyadan en fazla 1 kere yararlanabiliyor. Her kart kampanyadan en fazla 75 TL bonus kazanabiliyor.
Kampanyadan kazanılan bonuslar, 3 – 10 eylül 2011 tarihleri arasında kullanılabiliyor.10 eylül sonrası bonusları geri alıyorlar. Bu kampanyada yüklenen puanları geri alma işini çıkaran ilk bankanın olan Garanti bankası olduğunu düşünürseniz, bu kampanya şartı sürpriz olmuyor.
İş bankası maximum kart ramazan kampanyası
Maximum kart’la 29 temmuz – 29 ağustos 2011 tarihleri arasında anlaşmalı marketlerden tek seferde ve farklı günlerde yapılacak 100 TL ve üzeri ikinci peşin market alışverişlerinizde 5 TL, üçüncü peşin alışverişinizde toplam 10 TL, dördüncü peşin alışverişlerinizde toplam 20 TL, beşinci peşin alışverişinizde toplam 50 TL Maxipuan hediye ediliyor. Kampanyaya ziraat Maximum kartları da dahil.
Katılmak için ramazan yazıp bir boşluk sonrası kartın son 6 hanesini 4402’ye göndermek gerekiyor. Ziraat bankası müşterilerinin ise ramazan yazıp boşluk bırakarak harcama yapılan / yapılacak kartın son 6 hanesi ile beraber 4747’ye SMS göndermesi gerekiyor.
Diğer kampanya şartları ise aşağıdaki gibi.
Kampanya maximum özellikle pos cihazlarından gerçekleştirilen peşin işlemlerde geçerli. Kampanyaya katılım, gönderilen her katılım SMS için operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendiriliyor.
Maxipuan’lar başarılı kampanya katılımı sonrasında kampanya bitiminden itibaren 5 iş günü içerisinde kartlara yükleniyor ve son kullanma tarihi 15 eylül 2011.