Adios premium kampanya ve fırsatlar.

Müşteriler adios ve adios premium kampanya, fırsat ve ayrıcalıklarını Yapı Kredi adios Facebook ve Twitter hesaplarından da takip edilebiliyor. Sektördeki tüm seyahat odaklı kartlardan farklı olarak adios ve adios premium kartlara özel altı aylık kampanya planını açıklanarak müşterilerin seyahat planlamalarını önceden yapabilmeleri sağlanıyor. Şu anda geçerli olan seyahat kampanyaları müşterilerimize temmuz sonuna kadar tatillerini planlama fırsatı veriyor.
Bahar da Avrupa’nın tadını çıkarmak isteyen adios ve adios premium kart sahipleri 1 mart 31 mayıs arasında yapacakları avrupa seyahatlerinin gidiş dönüş uçak biletlerinde her şey dahil 199 karşılığı puanla sahip olabiliyor. 23 nisan tatilinde yurtiçi seyahat fırsatlarını kaçırmak istemeyen kart sahipleri, 20 nisan – 1 mayıs 2012 tarihleri arasında kullanabilecekleri yurt için her yöne gidiş dönüş uçak biletlerini her şey dahil 149 TL puan karşılığında alabiliyor. Yaz tatilini şimdiden planlamak isteyen adios, adios Premium sahipleri ise 1 haziran 31 temmuz tarihlerinde antalya bodrum dalaman ve izmir’e yapacakları seyahatlerde gidiş dönüş uçak biletlerini herşey dahil 399 TL puanla alabiliyor.
Bunun yanı sıra 20 nisan’a kadar bali, bangkok, koh samui, phuket ve singapur’u kapsayan yedi farklı tur paketini 599 TL’den başlayan puanlarla satın alabiliyor.
Ayrıca kart sahiplerine ister puanla, ister parayla isterlerse de hem puan hem de para ile olmak üzere 3 farklı ödeme seçeneği sunuluyor. Singapur havayolları’nın ayrıcalıklı uçuş konforunu sunan seyahat paketlerinde, konaklamalar bölgenin önde gelen 4 ve 5 yıldızlı otellerinde gerçekleşiyor. Transfer ücretlerinin de dahil olduğu seyahat paketleri 20 şubat 31 ekim 2012 tarihleri arasında kullanılabiliyor. Tüm bu seyahat kampanyalarından yararlanmak için Yapı Kredi seyahat hattı’nı aramak yeterli oluyor. Ayrıca Yapı kredi seyahat hattı aracılığıyla yapılan seyahat harcamalarında, farklı ödeme ayrıcalıkları da adios ve adios premium kart sahiplerini bekliyor. Kart sahipleri uçak biletlerinde 8 taksit, diğer harcamalarda 12 aya varan taksit imkanından yararlanırken, yapılan seyahat harcamalarında ise yüzde 2 puan kazanıyor. Kazandıkları puanları ise kampanya haricinde araç kiralama, uçak bileti, yurt içi otobüs bileti, tur, konaklama gibi tüm seyahat harcamaları için kulllanabiliyor.