Adios %25 indirimi ve seyahat planlaması.

Bunun yanısıra refakatçi bileti uygulaması sayesinde kredi kartı ile bedeli ödenmiş bir biletle uçan adios sahipleri, ikinci bilete yüzde 25 indirimli sahip olabiliyor. Ayrıca 2 yaşına kadar bebekler için bilet ücreti de ödenmiyor. Aile puanı uygulaması ile aile bireyleri arasında puanlar birleştirilip puanların yetersiz kaldığı durumlarda bile seyahat harcaması yapılabiliyor. Tek yön bilet de satın alabilen adios sahipleri seyahat harcamaları için puanların yeterli olmadığı durumlarda avanspuan kullanma imkanına sahip oluyor. Adios ile seyahat planlamak için 4440444’ten Yapı Kredi seyahat hattı’nı aramak yeterli oluyor. adios sahipleri 100 TL ve üzeri duty freeler dahil yurtdışı alışverişlerinde taksit fırsatlarından da yararalanabiliyor. Adios aynı zamanda yurt için anlaşmalı otel ve restoranlarda yüzde 10 indirim sunuyor. Tüm bunlara ek olarak adios kart sahipleri seyahat gidecekleri yerlerin sosyal, kültürel yaşantısı hakkında bilgi edinmek için Yapı Kredi Concierge hizmetinden faydalanabiliyor.
Seyahati özel bir deneyime dönüştürmek isteyen kredi kartı kullanıcıları için hazırlanan adios premium ise hem adios fırsatlarını hem de kart sahiplerine özel ayrıcalıkları aynı anda sunuyor. Ten uk tarafından dünya çapında çok özel bir kitleye sunulan ayrıcalıklı concierge hizmeti sayesinde Paris’ten milano’ya mayorka’dan moskova’ya dünyanın en popüler merkezlerinde her türlü sosyal, sportif ve kültürel etkinlik hakkında bilgi alabilen adios premium kullanıcıları,
seyahatlerine en ince detayına kadar planlayabiliyor ve istedikleri etkinlikler için rezervasyon yapabiliyor.
adios Premium, yurt dışındaki tüm otel ve restoranlarda yüzde 5, yurt içi anlaşmalı otel ve restoranlarda ise yüzde 15 indirim sunuyor. Tüm yurt dışı harcamalarında ekstra puan kazandıran adios premium ile seyahat planlamak için 4440446’dan Yapı Kredi VIP Line’ı aramak yeterli oluyor. Adios ve adios premium kart sahipleri, sabiha gökçen havalimanındaki yapı kredi valet parking hizmeti ile otopark ücretlerinde yüzde 50, Yapı Kredi shuttle ile havalimanı transferileri hizmetinden ise yüzde 30 indirimli fiyatlarla faydalanabiliyor.