Burçlara göre kredi oranları.

TERAZİ Burcu: Terazi burcu %73’lük oran ile ekstrelerini her zaman kontrol etme konusunda en hassas davranan burç olarak %63 olan genel ortalamanın üzerinde. Şifrelerini başkalarıyla paylaşmama konusunda %65’lik oran ile ortalama bir duyarlılık gösteren terazilerin, %70’lik ortalamanın biraz üzerinde seyrettiği görülüyor.
Başak burcu: Geleneklere bağlılıyla tanınan başakların %59’u ekstrelerini posta, %39’u eposta ve %3’ü SMS yoluyla alıyor. Şifresini en yakın çevresiyle paylaşanların oranı başaklarda diğer burçlara göre en yüksek orana sahip. Borcunun tamamını ödeyip kredilendiren oranı ise %45 olup, bu oran tüm burçlar arasında en yüksek oran
Aslan burcu: Aslan burcu, ekstrelerini her zaman veya çoğunlukla kontrol etmekte %81’lik oran ile ortalamanın %87 altında kalırken alınan ekstreyi imha etmeye gelince en yüksek orana sahip iki burçtan biri %66’lık oran ile tüm kartlar için farklı şifreye sahip olmada liderlik eden bu burcun duyarlı bir şifre yönetimi sergilediği görülüyor.
YENGEÇ Burcu: Yengeçler ellerine geçen ekstreleri imha etme konusunda tüm burçlar içinde en düşük orana sahip Ayrıca bu burca mensup kişilerin %74’ü şifresini kimseyle paylaşmadığını belirtiyor. Aylık ekstrelerinin tamamını ödeme konusunda ise ortalamanın üzerinde bir orana sahip.