Halkbank paraf card başvurusu.

Paraf card’da kart ücreti yok
Paraf Card’ın en büyük özelliği kart ücretinin olmaması. Kredi kartlarıyla ilgili tüketici şikayetlerinin başında kart ücretleri geliyor, dolayısıyla kart ücreti konusunda hassas tüketicilere güzel bir motivasyon olarak dikkat çekiyor.
Taksit sunan üye markaların listesi yok ama..
Kredi kartı kullanımında en belirleyici sebebi taksit imkanı. Ancak paraf card sistemindeki taksit sağlayacak üye markalar hakkında bilgi sahibi olmanız mümkün olmadı. Üye işyeri bacağı zayıf olacak ki, sisteme üye markalar ile ilgili kampanya çıkaracaklarına Türkiye’deki tüm giyim, ayakkabı, aksesuar, kozmetik ve elektronik mağazalarında 100 TL ve üzeri harcamalarınıza 3 taksit imkanı sunmayı tercih etmişler.
Artan parafpara
Kredi kartı kullanım tercihlerinde belirleyici bir başka özellik de puan kazanımı.
Halkbank bunun için Parafpara’yı çıkarmış. Standart parafpara puan kazanım oranı ise binde 1.5 civarlarında. Bu açıdan bakıldığında ortlamanın altında bir puan kazanımı gibi görünüyor.
Artan ParaPara uygulaması, sahip olduğunuz kart tipine ve harcamanıza göre ekstra puan kazanımına imkan veriyor. Klasik paraf Card sahipleri 800 TL’yi aşan harcamalarda ekstra %20 Paraf Gold sahipleri 1.500 TL’ye kadar olan harcamalarında ekstra %20 Paraf Gold sahipleri 1.500 TL’ye kadar olan harcamalarında ekstra %50 paraf platinum sahipleri 3.000 TL’ye kadar olan harcamalarında ekstra %50 3.000 TL’yi aşan harcamalarında ekstra %100 ParafPara kazanabilecekler. Buna ek olarak, Paraf Card Gold ve Platinum müşterilere cumartesi günleri yaptıkları restoran harcamalarında sahip oldukları kart tiplerine göre %10 ila %25 arasında değişen, ancak günlük 25 TL’yi aşmayacak puan kazanım imkanı sunduğunun altını çizelim.
Erken ödeme indirimi
Kredi kartlarında erken ödeme indirimi, daha önce bizim karşıladığımız bir uygulama olması nedeniyle dikkatimizi çekti.
Ancak burada indirim oranlarını hesap kesim tarihinden sonra yapılan gün sayısına göre değişiklik göstereceğinden olsa gerek belirtmemişler. İndirim tutarı, toplam ekstre borcu üzerinden hesaplanıyor ve artı bakiyeler için indirim yapılmıyor.