Parafly avrupa uçak bileti.

Parafly kredi kartı ile üye işyeri kategorisi bazında yapılan harcamaların binde 1.4’lük ile binde 5’i oranında parafpara kazanılabiliyor. 1 parafpara 1 TL’ye eşdeğer olup , yurtiçi/dışı uçak bileti ve konaklama puan kullanımlarıyla çarpan katsayısı 2, tur paketlerinde ve araç kiralamalarında ise çarpan katsayısı 3.
1000 TL’lik avrupa uçak bileti için 500 parafpara gerekiyor olup, söz konusu puan 100.000 TL’lik market harcaması ile elde edilebiliyor.
Parafly’ın sunduğu pek çok ayrıcalıktan dikkat çekenler ise şöyle;
“Her yer lounge” uygulaması ile uçuş gününde havaalanındaki restoranlarda yapılan harcamanın 25 TL’lik kısmı parafly tarafından karşılanıyor.
Paraf günüm hizmeti ile ayın belli bir gününde kart sahipleri %5 indirim ve artı dört taksit avantajından faydalanabiliyorlar.
Cumartesi restoran indirimi sayesinde kart hamilleri 20 TL ile sınırlı olmak üzere %25 restoran indirimi elde ediyor.
Aylık ekstre harcamaları belli limitler üzerinde olan kart sahipleri, istanbul atatürk ve ankara esenboğa havaalanlarındaki lounge hizmetinden ücretsiz olarak faydalanabiliyorlar.
İncelediğimiz seyahat kart programları içinde harcamaya göre en avantajlı uçuş imkanı veren bankanın miles and smiles ile garanti bankası olduğunu görüyoruz. Tüm diğer kartlar arasında ise en çok özelliğe ve müşteri odaklı yaklaşıma sahip olan kart programının ise halk bankası parafly olduğunu söyleyebiliriz.