Maximiles bilet maximil.

İş bankası – Maximiles
Maximiles, Standart ve select olarak üzere iki ayrı kategoride sunuluyor. Maximiles ile biriken uçuş milleri herhangi bir kotaya, bölge ve kişi sayısı sınırlamasına tabi olmaksızın bilet alımında kullanılabiliyor. Kart sahipleri, istanbul atatürk, ankara esenboğa havaalanı otoparkları ile maxishuttle hizmetlerinden indirimli olarak faydalanıyor.
Maximiles program ortakları tarafından verilen indirim, taksit ve mil puan avantajları ile kart sahipleri çeşitli avantajlar elde ediyorlar. Öte yandan, kart hamilleri bir ay boyunca müze kart özelliğinden faydalanarak müzeleri ücretsiz ziyaret edebiliyorlar.
Maximiles ile yapılan her 200 TL’lik harcamadan 1 maximil kazanılıyor. Bilet alımlarında bölgeye göre mil çarpanları ile işlem yapılıyor.
Yurt içinde 250 TL’lik uçak bileti 250 maximiles ile
Avrupa’da 1000 TL’lik uçak bileti 667 maximil ile
Amerika’da ise 1500 TL’lik uçak bileti 750 maximil ile satın alınabiliyor.
Örneğin, Avrupa’ya uçmak için satın alınacak 1000 TL’lik bilet için Maximiles kredi kartı ile 133.400 TL’lik harcama yapılması gerekiyor.
Halkbank – parafly
Parafly kredi kartı ile kazanılan parafpara’lara paraf üye işyerlerinden alışveriş yapılabiliyor, Parafly seyahat hattı ile uçak bileti, tur paketi, araç kiralama ve benzeri seyahat harcamaları belli katsayı ile çarpılarak gerçekleştirebiliyor.