İzolasyon günlerinde işinize yarayacak 4 papara özelliği.

Bugüne kadar kullandığım ön ödemeli kart çözümleri arasında en beğendiğim iki platformdan birisi Papara. Eksikleri yok değil fon yüklemek için bir en az bir banka, ATM kullanma zorunluluğu olması bunlardan biri ama sağladıkları fayda açısından talep ettikleri bedel ile karşılaştırınca neredeyse anme hizmeti veriyorlar diyebilirim. Bugün size özellikle içinde yaşadığımız şu izolasyon döneminde de işinize yarayacak papara özelliklerinden bahsetmek istiyorum.
Güvenli online alışveriş
Günlük hayatın ağırlıklı olarak evde geçtiği şu dönemlerde zorunlu olmadıkça evden çıkmak kendimiz ve beraber yaşadığımız insanlar için ciddi riskler içeriyor. Durum böyleyken ihtiyaçlarımızın önemli bir kısmı için online alışveriş ile karşılaşmaya çalışıyoruz. Online alışverişte en büyük amaç ihtiyaçların tedarik edilmesini güvenli bir şekilde ödeyerek tedarik edilmesidir. Papara da bu amaçla önemli bir hizmet sunuyor. Alışveriş yaparken kredi kartı limitinizi veya banka hesabınızı riske atmak yerine papara uygulamasını indirerek kayıt olduktan sonra birkaç dakika içinde sanal bir kart yaratıp bu hesaba fon aktararak güvenli alışveriş yapabilirsiniz.
Temassız işlem özelliği
Papara, platformu yenilendi. Bu yenilenme kapsamında papara black card ve mağazalarda satılan papara lite kart’a temassız işlem özelliği geldi. Yani herhangi bir nedenden dolayı fiziksel olarak alış veriş yapmanız gerekirse kartınızı el değiştirmeden POS cihazı ile temas etmeden kullanabiliyorsunuz. Global COVİD 19 pandemisi ile beraber temassız işlem limiti 250 TL’ye çıkarıldıktan sonra tek yapmanız gereken yenilenen papara cardlardan birini kulanmanız yeterli.