Cardfinans MTV ödemeleri dönemi.

Sonradan taksitlendirme talebi alınan bir işlemin ilgili hesap döneminde dönem içi işlemlere girmesi halinde taksitlendirme süreci tamamlanabilmektedir. Yani taksitlendirme işlemini işlem dönem hareketlerine yansıdıktan sonra ama hesap ekstresi kesilmeden önce yapmalısınız. ya da işlemi hesap kesim tarihinden sonra gerçekleştirmeniz gerekiyor.

QNB Finansbank cardfinans sahipleri, 1-31 ağustos 2023 tarihleri arasında yapılacak motorlu taşıtlar vergisi ödemelerinde 3 taksit fırsatından yararlanacak. ödemelerinizi QNB Mobil, internet şubesi, motorlu taşıtlar vergi ödeme sayfası, çağrı merkezi, şube kanallarımızdan veya gib.gov.tr den yapabilirisiniz.

İlgili dönem içerisinde tüm tek çekim ödemeler 3 taksite bölünecek olup , tek çekim ödeme opsiyonu bulunmayacaktır.
QNB finansbank enpara’dan MTV Ödemelerinde kredi kartına 5 taksit imkanı devam ediyor ama resmi bir açıklama da yok. Enpara kredi kartı sahipleri ise gib.gov.tr üzerinden yapacakları peşin ödemeleri enpara internet şubesi veya enpara mobil bankacılık uygulaması üzerinden güncel dönem işlemlerinden aylık 6000 TL’ye kadar ücretsiz taksit kampanyasından yararlanarak taksitlendiriebiliyorlar. Eğer tek motorlu taşıt vergisi MTV ödeyeceğim derseniz banka size ödemenizi 6000 TL’yi aşmamak kaydıyla ile 5 aya kadar ücretsiz faizsiz taksitle geri ödeme imkanı sunuyor. Eğer QNB finansbank müşteriyseniz enpara.com’da kolayca hesap açarak enpara.com kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.