EK motorlu taşıtlar vergisi MTV ödemesi.

Şubat ayındaki depremlerin ardından ortaya çıkan finansman ihtiyacını karşılamak ve hazine nakit rezervini artırmak için “Milli dayanışma paketi” olarak adlandırılan torba yasa ile bu yıl deprem bölgesinde yaşayanlar hariç tüm araç sahipleri sadece 2023 yılına mahsus olarak ek bir motorlu taşıtlar vergisi ödeyecek. Söz konusu ek MTV ödemesinin ilk taksiti ağustos sonuna kadar yatırılacak ikinci taksit ödemesi kasım ayında olacak bankaların hemen hepsi geçtiğimiz hafta ek MTV ile ilgili güncellemeleri tamamlayarak internet ve mobil şubelere yansıttılar.
Ağustos ayı motorlu taşıt vergisi kredi kartına taksitle ödeme kampanyalara ait detayları aşağıda bulabilirsiniz.
Yapı Kredi WorldCard sahipleri 01-31 ağustos 2023 tarihleri arasında motorlu taşıtlar vergisi ödeme işlemlerine ücretsiz 3 taksit gib.gov.tr’den world pay QR kod ile yapılan 100 TL ve üzeri ödemelerde ise ücretsiz olarak 4 taksite bölünebilir.
Kampanyaya yapı kredi bireysel kredi kartları ile gib.gov.tr’den yapılacak işlemler dahildir.
Motorlu taşıtlar vergisi ödeme kampanyasından tüm WorldCardlılar tüm Adios kredi kartları, Crystal kredi kartları, taksitçi kredi kartları, play kart, albaraka ve anadolubank sahipleri faydalanabilir.
World mobil ile world pay kullanarak MTV Vergisini 4 taksitte ödeyebilmek için yapılması gerekenleri buradan öğrenebilirsiniz. Unutmayın MTV yi 4 taksitte ödeyebilmek için telefonunuzda world mobil uygulamasının yüklü olması gerekiyor. World Mobil’i yüklemek için buraya tıklayın.