Findeks kredi raporu KOBİ’lerin ne işine yarar.

Findeks.com’un ne olduğuna dair bilgilendirme yapan ilk web sitelerinden biriyiz. Ayrıca kullanıcıların Findeks.com tarafından sunulan ürün ve hizmetlerden nasıl yararlanabileceği konusunda da bir makale yayınladık. Reklamların da karşımıza çıkması ile findeks.com ürün ve hizmetleriyle ilgili daha aydınlatıcı bilgileri paylaşmaya devam ediyoruz.
Findeks.com KKB tarafından hayata geçirilmiş, uzun süreli yatırım olarak düşünülen bir portal. 75 milyonluk ülkede 30 – 35 milyon kredilendirilmiş müşteriye tanesi 4 veya 5 TL’ye rapor satarak para kazanmayı planlamıyorlar. Asıl amaç gerçek veya tüzel kişiler arasında bu hizmetin bir referans olarak kullanmasını yaygınlaştırmak
Findeks Risk raporu, bireysel veya tüzel kullanıcıların kendileri veya üçüncü kişiler adına alabilecekleri bir finansal performans raporudur. Yani yandex veya Google gibi bir arama motoru değildir. Findeks kredi raporu’nda raporu isteyen kişiye ait findeks kredi notu, Toplam kredi limitleri, Toplam kredi borçları, kredili hesap detayları, ödeme tarihçesi, Geciken ödeme bilgisi, Açık hesap bilgisi, Kapatılmış hesap bilgisi ve varsa takibe alınmış krediler hakkında bilgiler bulunur.