Öteleme işlemi ve Kampanyalar.

Bu kampanya mevcut Yapı Kredi müşterileri için tasarlanmış. Yapı Kredi Bireysel internet / mobil şube kullanıyor olmanız gerekiyor. Yapı Kredi sizin için tanımlanan ön onaylı limitin olması durumunda, en fazla bu limit tutarı kadar kredi kullanabiliyorsunuz.
Kullandırım ve başvurunun Yapı kredi mobil ve bireysel internet şubesi’nden yapılması durumunda “mobilden ve internetten anında şubesiz kredi” menüsündeki tüm koşullar 3 ay ertelemeli bayram kredisi için de geçerlidir.
Öteleme işlemi nasıl yapılır?
Yapı kredi mobil veya internet şube kanallarından başvuru veya kullandırım yapmak için, kampanya giriş ekranına ” 3 ay ertelemeli bayram kredisi” kampanyası seçildikten sonra, ilk taksit tarihini, kredi açılış gününden azami 120 gün sonrası olacak şekilde takvimden seçmek gerekiyor.
İlk taksit tarihi seçimi değiştirildiğinde, ilk taksit tarihi otomatik olarak 30 gün sonrası olarak geldiğini bilmekte fayda var. Yapı kredi 3 ay ertelemeli bayram kredisi için buradan giriş yaptıktan sonra ” 3 ay ertelemeli bayram kredisi” menü adımından başvuru yapmak gerekiyor.